Over deticketboer.nl

Algemeen
Tickets verkopen voor uw evenement? Dan bent u bij DeTicketboer.nl aan het goede adres! Met behulp van ons ticketsysteem kunt u gemakkelijk tickets verkopen voor uw evenement. Tegen een laag tarief nemen wij alle zorg wat betreft de verkoop van entreekaarten voor u uit handen.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen vragen wij u een omschrijving van uw evenement en een bijpassende afbeelding aan te leveren. Vervolgens krijgt u van ons een link toegestuurd welke u kunt gaan promoten op social media. Ook is het mogelijk om een iframe op uw website te plaatsen zodat u de kaartverkoop op uw eigen website houdt.

Tickets
Uw bezoekers bestellen gemakkelijk een ticket met iDeal. Vervolgens ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin één of meerdere tickets in .pdf formaat voorzien van uw evenement gegevens en een unieke QR-code. Deze QR-code is nodig bij het scannen van de tickets tijdens uw evenement. Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van onze Check-in app. Deze app kunt u installeren op elke android en apple smartphone.

Ticket Types
Per evenement kunnen verschillende ticket types worden aangemaakt. U kunt bijvoorbeeld denken aan VIP-tickets of Early-Bird tickets. 

Kortingscodes
Krijgen bepaalde bezoekers korting of mogen ze gratis naar binnen? Dan kan dit worden opgelost door middel van een kortingscode. Deticketboer.nl verstrekt deze kortingscode op aanvraag.

Kortingen
Krijgen de bezoekers korting bij het afrekenen van een combinatie van bepaalde tickets? Ook dit kan worden gerealiseerd.

Tarieven
U kunt van onze diensten profiteren voor slechts €0,50 (incl. btw) per verkochte ticket! Uw bezoekers betalen €1,- administratiekosten per bestelling.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op.